Marketing

29.01.2012.

O nama

Internet portal auto-delovi.org predstavlja online bazu prodavnica auto-delova i auto-servisa i auto-otpada. Cilj nam je da u skorijoj budućnosti pokrijemo kompletno tržište Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore i na taj način postanemo vodeći portal za pretragu auto-delova, auto-servisa i auto-otpada u Srbiji.

Cilj nam je da našim korisnicima pružimo ponudu velikog broja prodavnica auto-delova, auto-servisa i auto-otpada i pretragu koja će im dati najuže rezultate tj. baš ono što im je potrebno.

Prodajete auto-delove, imate auto-servis ili auto-otpad?

Izrada sopstvene prezentacije je odlična odluka, ali nosi sa sobom i jedan veliki problem: korisnici teško pronalaze Vašu prezentaciju u gomili drugih na Internetu. Zato Vam je potrebno ciljno reklamiranje na sajtu kao što je ovaj - reklamirajte se tamo gde su Vaši kupci.

Za početak, upišite se u našu bazu potpuno besplatno kako bi se i Vaša firma prikazala u rezultatima pretrage.

Zašto se reklamirati na auto-delovi.org?

Zato što:

  • Na vodećim Internet pretraživačima za termin "auto delovi" naš portal izlazi na prvom mestu.
  • Sajt auto-delovi.org se dobro rangira i za druge često tražene termine: "auto delovi novi sad", "prodavnica auto delova", "skidanje registracione nalepnice", "paljenje na kablove"...
  • auto-delovi.org je portal koji je usmeren ka jednoj ciljnoj grupi - ljudima koji traže auto-delove, auto-servise ili auto-otpade. Budite tamo gde su Vaši kupci.

Šta Vam nudimo?

Upis u bazu

Upis u našu bazu je potpuno besplatan i uvek će biti besplatan. Jedino što vam je potrebno je malo vremena da popunite formular.

Možete nas kontaktirati da obogatimo Vašu stranu na našem sajtu. Na Vaš zahtev možemo postaviti logo, fotografije, promotivni video Vaše firme i  ostali materijal koji bi pomogao da povećate svest o svojoj firmi kod naših posetilaca.

Izrada sajta

Nudimo Vam izradu prezentacije Vaše firme po vrlo povoljnim cenama. Naš tim ima višegodišnje iskustvo i spreman je da Vam ponudi rešenje u cilju postizanja maksimalnih rezultata Vašeg onlajn prisustva.

Baneri

Banneri su najpopularniji način oglašavanja na Internetu. Ako imate sopstvenu prezentaciju i želite da povećate njenu posećenost, a samim tim povećate prodaju vaših proizvoda i usluga, potrebna Vam je kvalitetna reklama. Kontaktirajte nas za ovaj vid reklamiranja.

Link u tekstu

Naš tim redovno piše nove članke i obrađuje aktuelne teme. Možete da dobijete link iz našeg teksta ka nekoj strani na Vašem sajtu.

PR tekstovi

Napišite članak i pošaljite nam ga. Dogovorićemo se oko njegove objave, a Vi ćete moći da dobijete do 2 linka sa njega na svoj sajt.

Brendiranje sajta

Ako želite da se pozicionirate kod naših posetilaca na najbolji način, možemo se dogovoriti oko brendiranja našeg sajta.

Preuzmite aktuelnu ponudu i cenovnik oglasnog prostora na sajtu auto-delovi.org.

Marketing auto-delovi.org
Share
ShareBar